Aanbod

We hebben een gevarieerd aanbod

Er is een breed scala aan therapeutische behandelingen die ingezet kunnen worden. In een intake gesprek wordt er samen gekeken voor welke therapieën/behandelingen er gekozen gaan worden. Uiteraard zijn de behandelingen ook gewoon separaat te reserveren.

 
 

Bach Bloesems

Een energetisch middel dat werkt op de gemoedstoestand

 

Diverse soorten massages

Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke producten

 

Voedingsplan op maat

In een coachgesprek worden samen de doelen bepaald en het voedingsplan opgesteld

 

Energetische behandeling / healing

Via onze handen of hele energie-lichaam worden blokkades opgespoord, verschillende energetische lichamen, chakra’s en meridiaan punten worden gevoeld. Door de juiste intentie te leggen op wat de cliënt nodig heeft, wordt het zelfgenezend vermogen in gang gezet.

 

Reading

Tijdens een reading wordt de energie van de cliënt gelezen en beschreven. Het doel hiervan is om meer inzicht in jezelf te verkrijgen.

 

Kleurenpunctuur

Kleurenpunctuur is een vorm van acupunctuur een internationale therapie, die in diverse landen over de wereld wordt toegepast door artsen en therapeuten. Licht therapie is zeer effectief bij het herstellen van allerlei klachten.

 

Es sense therapie

Dit is een behandelvorm waarin verschillende therapieën verweven zijn. Dit zijn EFT, Quantum, NLP, Energiewerk, Psychologie en Spiritualiteit.

 

Detox behandeling

Een detox behandeling is gericht op het ontzuren en ontgiften van het lichaam. Tijdens een massage waarbij het lymfesysteem wordt geactiveerd, worden gifstoffen afgevoerd en het immuunsysteem versterkt.

 

Kruidenstempels en borstelmassage

Door de huid op een speciale wijze te borstelen, worden de stofwisseling en de doorbloeding bevorderd, wat nieuwe energie geeft. Tevens worden dode huidcellen verwijderd waardoor gifstoffen het lichaam beter kunnen verlaten.De huid wordt meteen gladder en zachter en ziet er mooier en gezonder uit. De werking is ontspannend en zowel fysiek als mentaal merkbaar.

Nieuwsgierig geworden?

 

Maak een afspraak of zoek contact voor meer informatie

We kijken graag samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!